Kristina Traks • 23. november 2005 kell 22:00

Riigikontroll, äratus!

Riigikontroll kirjutab igal aastal põllumajandusministeeriumi auditeerides, et ministeeriumihoones sööklat pidavale OÜ-le Miku-Manni on renditud poolmuidu ruume ja ostetud temalt ilma riigihanketa teenuseid. Kõik süüdistused Miku-Manni aadressil on seni olnud tagajärjeta: ministeerium pole renti tõstnud ja Miku-Manni peab endiselt Tallinna Vanalinnas Laial tänaval sööklat, makstes renti 7500 krooni kuus.

10 minutit surfamist Krediidiinfos ja põllumajandusministeeriumi koduleheküljel annab seletuse põllumajandusministeeriumi ja Miku-Manni pikale armusuhtele. Miku-Manni üks omanikke on samas ministeeriumis juba aastaid erinevatel kõrgetel kohtadel töötav Matti Piirsalu. Ka riigikontrollil oleks aeg hakata otsima soodsate rendilepingute ja tegemata jäetud riigihangete põhjusi, mitte kirjeldada vaid tagajärgi.

Hetkel kuum