Artikkel
 • Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti kortermajutuse turu liider laieneb Riiga

  Eesti suurim kortermajutuse pakkuja RED Group laieneb Riiga, seades eesmärgiks tugeva kohaloleku kogu Baltikumi turul.

  Hiljuti uue kaubamärgiga NovoStay turule tulnud ettevõte asutas selleks RED Latvia SIA, mis põhineb 100% eesti kapitalil.
  ?Usun, et suudame lühikese ajaga tugevale positsioonile tõusta just tänu RED Groupi kogemustele Eestis,? ütles RED Latvia SIA juhatuse liige Sandis Bertins. Bertins lisas, et lätlastel on Eestist palju õppida, sest paljuski jääb kortermajutuse kvaliteet lõunanaabrite juures Tallinnas pakutavale alla. ?Turism Riias areneb kiiresti, kuid siin on endiselt suur puudus nõudlikumale kliendile sobivatest majutuskohtadest. Seetõttu on RED Groupil Läti turul palju ära teha ning ma näen meil suurt potentsiaali,? lausus Bertins.
  RED Groupi tegevjuhi Nele Tehu sõnul vaadati naabrite poole juba aasta tagasi ning firma on endale eesmärgiks seadnud olla Riias ja Tallinnas võrdselt esindatud. Pooleteise aastaga loodetakse kasvada Lätis sama suureks või suuremaks kui Eestis, kus Tallinnas ja Pärnus on pakkumisel ligi poolsada korterit. Tehu kinnitas, et RED Groupi pikaajaline eesmärk on olla Baltikumis turuliider.
  Tallinnas pakub RED Group laia valikut üüripindu kesklinnas. Tehu sõnul on RED Groupi kortermajutuse kvaliteet võrreldav paremate hotellidega, kuid korteri plussiks on tegutsemisvabadus ning privaatsus.
  RED Group on 2003. aastal asutatud täielikult eesti kapitalil põhinev kortermajutust pakkuv ettevõte. Firma haldab Tallinnas 40. ning Pärnus 5. külaliskorterit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Soovime edu võitluses “aatemeestega”
Poliitikutel on kahtlemata õigus, et konkurentsiamet peaks olema võimekas ettevõtlusvabaduse regulaator, aga samamoodi tuleb olla meelekindel poliitilistes tõmbetuultes, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Poliitikutel on kahtlemata õigus, et konkurentsiamet peaks olema võimekas ettevõtlusvabaduse regulaator, aga samamoodi tuleb olla meelekindel poliitilistes tõmbetuultes, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tesla kaalub tehase loomist Kanadasse
Tesla teeb lobitööd Kanada provintsi Ontario valitsusega, et luua piirkonda uus kõrgelt arenenud tootmistehas, selgub täna meedias avaldatud dokumentidest.
Tesla teeb lobitööd Kanada provintsi Ontario valitsusega, et luua piirkonda uus kõrgelt arenenud tootmistehas, selgub täna meedias avaldatud dokumentidest.
Reaalajas börsiinfo
Konkurentsiameti uus juht: kinomonopol? Jah, see paistab JOKK
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Läti saab Rail Balticule sõjalise liikuvuse raha
Läti Rail Balticu projekt on seotud sõjalise liikuvuse rahastamisega veidi vähem kui 5 miljoni euro ulatuses, selgus riigi transpordiministeeriumi esmaspäeval allkirjastatud lepingust Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnainspektsiooniga (CINEA).
Läti Rail Balticu projekt on seotud sõjalise liikuvuse rahastamisega veidi vähem kui 5 miljoni euro ulatuses, selgus riigi transpordiministeeriumi esmaspäeval allkirjastatud lepingust Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnainspektsiooniga (CINEA).
Väike-Maarja suurim maja leidis ostja
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.