1. detsember 2005 kell 22:00

A-Failid

Kas kolm plaati kahe aastaga pole mitte liiga palju? So-Called Chaos üle-eelmisest kevadest oli liiga korralik kesktee, et suuremat tähelepanu äratada ja suvine Jagged Little Pill Acoustic ei tekitanud mingisugust kära erinevalt 95nda originaalist. Tollest kujunes aastakümne populaarsemaid rokkalbumeid.

Mitte ükski naine post-grunge perioodist pole sellise müügitaseme lähedalegi jõudnud ja ega täiuslik ajastus ei olegi kordamisele määratud.

Thank You tema teiselt CDlt on viimane tohutu hitt, mida suur auditoorium mäletab ning õiglane valik esilooks. Kõik olulised laulud esindatud ja kogumike kohustuslik cover ? siin Seal?i Crazy ? on siin rohkem kui suvaline ajatäide. Parimad asjad on aga Alanise personaalsed lemmikud raadiovaenulikust repertuaarist.

Kui need varem kõrva ei jäänud, siis antud taustsüsteemis töötab absoluutselt kõik.

Kahju, et varem ei avastanud. Uueks raputavaks plaadiks on tal sisu küll, ootamine on alanud.

Tema aeg tuleb jälle.

Autor: Lennart Beat

Hetkel kuum