• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kalamajale tehti täpsed planeerimis- ja ehitusreeglid

  Tallinna linnavalitsus esitab volikogule Kalamaja ehitusmääruse, millega kinnitatakse miljööväärtuslikule alale planeerimis- ja ehitusreeglid.

  Kalamaja ehitusmäärus peab tagama ala säilitamise aedaderohke, valdavalt väikesemahuliste elamutega hoonestatud miljööväärtusliku piirkonnana.
  Kalamaja kaitse- ja ehitustingimused on välja töötatud kvartalite kaupa.
  Ehitusmääruses on iga kvartali juures eraldi käsitletud planeerimise põhiprintsiipe, ehitusjoont, kruntidele rajatavate ehitiste kasutusotstarvet, täisehituse protsenti, maksimaalset hoonete arvu krundil, hoonete maksimaalset ehitusalust pinda, räästa ja katuseharja kõrgust ning juurde- ja pealeehitamise võimalusi.
  Ehitusmäärusega hõlmatud ala piirneb Kopli tänava, Telliskivi tänava, Kopli tänavaga paralleelse raudtee, Volta tänava, Kalamaja kalmistupargi, Kalaranna tänava, perspektiivse Kalamaja möödasõidutee, Kalasadama tänava ja Põhja puiesteega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Raadiohommikus: kelle seast valitakse aasta silmapaistvaim ettevõtja?
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.