Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ülevaade tänastest ajalehtedest

  Eesti Päevaleht:

  Tallinn peab ülal sihtasutust, mis peaks justkui vee-ettevõtjate tegevuse järele valvama, kuid millel pole tegelikult sisulist pädevust sekkuda näiteks börsiettevõtte Tallinna Vesi tegevusse. Küll on kahemiljonilise eelarvega sihtasutus pakkunud tööd rakenduseta jäänud poliitikuile.
  Hans H. Luik ostis eelmisel nädalal Raul Kasesalult Ekspress Hotline?i. Kõikide aktsiate ostuga äripartnerilt sai Luik firma ainuomanikuks. Tehingu hinda osapooled ei avalda.
  Hiljemalt viie aasta pärast odavnevad ja ühtlustuvad Euroopas pangateenused, kui on loodud ühtne, kõiki Euroopa Liitu kuuluvaid ja eurorahaga liitunud riike hõlmav makseala.
  Loomapidamine brittide moodi tähendab lagunenud lauta ja räämas loomi. Brittidele kuuluvas farmis Raplamaal Kodilas on viimasel ajal hinge heitnud umbes 20 kevadel sündinud vasikat.
  Postimees:
  Rohkem kui pooled koolid ja lasteaiad Tallinnas ja Harjumaal pakuvad lastele toitu, mis ei vasta nõuetele, sest sisaldab vajalikust vähem süsivesikuid, valke ja rasvu, selgus tervisekaitseinspektorite ulatusliku kontrolli käigus.
  Eile alanud ning homseni kestva kampaaniaga müüb odavlennufirma easyJet kuni 45protsendilise hinnasoodustusega 13 miljonit lennupiletit. Sooduspakkumisi teevad ka teised Tallinna lendavad lennufirmad.
  Eesti Energia endine juht Gunnar Okk asus tööle Põhjamaade Investeerimispanka (NIB) asepresidendi ja administratiivjuhi ametisse. Okk on esimene Baltikumist pärit NIB tippjuht ? kolm Balti riiki liitusid NIB-ga tänavu jaanuaris.
  Eesti altkäemaksurekordi püstitanud Tallinna Ülikooli ehitusspetsialist Rein Orusaar tagas kaitsepolitsei kahtluse põhjal poole miljoni krooni eest riigihanke võidu firmale, kes pakkus ülikoolile tõlkeseadmeid.
  SL Õhtuleht:
  Täna õhtul on Eestist korraga ära president, peaminister, riigikogu esimees, kaitseväe juhataja, välisminister ja riigisekretär. Peaministri koha täitja teatepulk käib käest kätte nagu teatejooksus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Soovime edu võitluses “aatemeestega”
Poliitikutel on kahtlemata õigus, et konkurentsiamet peaks olema võimekas ettevõtlusvabaduse regulaator, aga samamoodi tuleb olla meelekindel poliitilistes tõmbetuultes, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Poliitikutel on kahtlemata õigus, et konkurentsiamet peaks olema võimekas ettevõtlusvabaduse regulaator, aga samamoodi tuleb olla meelekindel poliitilistes tõmbetuultes, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tesla kaalub tehase loomist Kanadasse
Tesla teeb lobitööd Kanada provintsi Ontario valitsusega, et luua piirkonda uus kõrgelt arenenud tootmistehas, selgub täna meedias avaldatud dokumentidest.
Tesla teeb lobitööd Kanada provintsi Ontario valitsusega, et luua piirkonda uus kõrgelt arenenud tootmistehas, selgub täna meedias avaldatud dokumentidest.
Reaalajas börsiinfo
Konkurentsiameti uus juht: kinomonopol? Jah, see paistab JOKK
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Läti saab Rail Balticule sõjalise liikuvuse raha
Läti Rail Balticu projekt on seotud sõjalise liikuvuse rahastamisega veidi vähem kui 5 miljoni euro ulatuses, selgus riigi transpordiministeeriumi esmaspäeval allkirjastatud lepingust Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnainspektsiooniga (CINEA).
Läti Rail Balticu projekt on seotud sõjalise liikuvuse rahastamisega veidi vähem kui 5 miljoni euro ulatuses, selgus riigi transpordiministeeriumi esmaspäeval allkirjastatud lepingust Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnainspektsiooniga (CINEA).
Väike-Maarja suurim maja leidis ostja
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.