8. detsember 2005 kell 22:00

Kodune elu käib elutoas

Selle aasta kodutehnika eri, mis tänase Puhkepäeva keskel asub, sai üllatavalt elutoakeskne. Aga pole siin ju ka midagi imestada ? möödub ju kodus enamik ärkvel oldud ajast just ?elu? toas ? kellel filme või telesaateid vaadates, kellel arvuti taga töötades või arvutimänge mängides.

Anname lehelugejale põhjaliku ülevaate sellest, milline televiisor endale koju osta ? kas klassikaline kineskoobiga televiisor, kasvava populaarsusega LCD-teler või moderne, kuid kallis plasmateler. Räägime eri tehnoloogiate eelistest ja puudustest.

Juttu tuleb ka kodustest multimeediakeskustest ? võimalikud on variandid alates arvuti ühendamisest televiisoriga ja lõpetades videoprojektorite ning eraldiseisvate DVD-mängijatega.

Lisaks DVD-mängijatele ühendatakse televiisori või projektoriga ka mängukonsoolid. Kindlasti on mitmes peres aktuaalne küsimus kas ja kui, siis millist mängukonsooli lastele jõuludeks osta. Ka siin katsume veidi valgustada seda, mis turul toimub ja millist toodet osta, millist mitte.

Suures tehnoloogia soetamise tuhinas tuleb tähelepanu pöörata ka toodete garantiitingimustele. Sellegi teema kohta leiab kodutehnika erilehest informatsiooni.

Siiski ei piirdu kodutehnika eri ainult elutoa ja meelelahutusega. Lugemist on ka erilistest külmkappidest, gaasist ja gaasipliitidest.

Kellel tekib erilehe lugemisest infojanu mõne toote kohta lisainformatsiooni hankimiseks, teeb seda tõenäoliselt telefoni teel. Sellest, mida kõike saab teha koduste telefonikeskjaamadega, räägibki erilehe viimane lugu.

Autor: Alar Pardla

Hetkel kuum