Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Skype'i konkurendid muutuvad agressiivsemaks

  Viimasel nädalal avaldati mitu pressiteadet ja uudist selle kohta, et erinevad firmad hakkavad pakkuma uusi sideteenuseid või uusi ja soodsamaid minutihindu. Tihti mainitakse, et need on Skype'i teenuste hindadest soodsamad.
  Näiteks vyke.com teatas 12. detsembril, et alandas oma VoIP (Voice over IP - kõne interneti kaudu) kõnede hinda ja pakub nüüd kõnesid suvalisest maailma punktist näiteks Soome hinnaga umbes 38 senti minutis. SkypeOut teenuse kasutaja maksab ligikaudu 46 senti minuti eest.
  13. detsembril teavitas Microsoft, et alustab koostööd MCIga. Koos pakutakse arvutist telefonile helistamise võimalust.
  Uue teenuse nimeks on MCI Web Calling ja see on osa Microsofti valmimisjärgus olevast MSN Live Messengeri teenusest. MCI Web Calling hakkab olema ettemaksuga teenus. Kaugekõnede hinnad algavad 30 sendist minutis kõige soodsamatesse riikidesse, lõplik hinnakiri avaldatakse siis, kui teenus saab lõplikult valmis.
  Suhteliselt sarnane info tuli eelmisel nädalal ka Yahoost. Uus Yahoo Messenger, mis peaks lähiaegadel valmis saama, sisaldab peale klassikalise kiirsuhtluse ka kõike VoIP-kõnedeks vajalikku. Uus Yahoo Messenger võimaldab tasuta kõnesid interneti kaudu arvutist arvutisse ning kõned tavatelefonidele on järjekordselt "Skype'ist soodsamad".
  Tundub, et Skype on lihtsalt nii kuum teema, et seda tasub pressiteadetes ja uudistes alati mainida. Tavakasutajal jääb üle vaid rõõmustada asjade sellise arengu üle. Konkurentide soodsad hinnad mõjutavad suure tõenäosusega ka Skype'i oma hinnakirja korrigeerima. Ja seda kindlasti kliendile soodsamas suunas.
  Autor: Alar Pardla
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
4000eurosele elektrile pole häid vabandusi. Tegutsegem!
Nord Pooli pakkumiste esitamise ja aktsepteerimiste süsteem tuleb väga kriitilise pilguga üle vaadata, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Nord Pooli pakkumiste esitamise ja aktsepteerimiste süsteem tuleb väga kriitilise pilguga üle vaadata, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kansas City Föderaalreservi juht: intresside tõstmine peatub alles siis, kui oleme veendunud inflatsiooni allapoole tulemises
Kansas City Föderaalreservi juht Esther George ütles neljapäeval peetud kõnes, et intresside tõstmine peatub alles siis, kui ollakse täielikult veendunud, et inflatsiooninumber tuleb allapoole.
Kansas City Föderaalreservi juht Esther George ütles neljapäeval peetud kõnes, et intresside tõstmine peatub alles siis, kui ollakse täielikult veendunud, et inflatsiooninumber tuleb allapoole.
Reaalajas börsiinfo
Bigbank: majanduses pole midagi seisma jäänud
Bigbanki Eesti üksuse juht Jonna Pechter ütles Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et klientide käitumine majanduse jahtumist ei näita ning laenutaotluste arv ei ole kahanenud.
Bigbanki Eesti üksuse juht Jonna Pechter ütles Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et klientide käitumine majanduse jahtumist ei näita ning laenutaotluste arv ei ole kahanenud.
Sündmused Ukraina tuumajaama lähistel Eestile kiirgusohtu ei kujuta
Keskkonnaamet teatas, et jälgib kiirguse taset Eestis ööpäevaringselt ning kiirgustase Eestis ja lähiriikides püsib stabiilne.
Keskkonnaamet teatas, et jälgib kiirguse taset Eestis ööpäevaringselt ning kiirgustase Eestis ja lähiriikides püsib stabiilne.
Eesti sattus eile küberrünnakute alla
Eile tabasid Eestit kõige ulatuslikumad küberrünnakud alates 2007. aastast, tviitis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi digiarengu asekantsler Luukas Kristjan Ilves. „Rünnak jäi Eestis suures osas märkamatuks,“ tõdes ta.
Eile tabasid Eestit kõige ulatuslikumad küberrünnakud alates 2007. aastast, tviitis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi digiarengu asekantsler Luukas Kristjan Ilves. „Rünnak jäi Eestis suures osas märkamatuks,“ tõdes ta.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.