• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Miljardär Kerkorian müüs viiendiku GMi aktsiatest

  Uudisteagentuuri Bloomberg andmetel langes autokompanii aktsia hind teisipäeval 23 aasta madalaimale tasemele, 19,85 dollarini pärast seda, kui Toyota Motor kinnitas oma ambitsioone tõusta maailma suurimaks autotootjaks ning ennustas järgmise aasta käibe kasvuks 9 protsenti.
  Peamiselt kasiinoäris tegutsev 88aastane Kirk Kerkorian on vähendanud oma osalust General Motorsis varasemalt 9,9 protsendilt 7,8-le, selgub USA väärtpaberituru järelevalveorgani (SEC) dokumentidest. Ta teatas, et müüs 15. ning 19. detsembril aktsiaid kokku 252 miljoni dollari (3,3 miljardi krooni) eest eesmärgiga vähendada makse. Tema 1,7 miljardi dollari (22,2 miljardi krooni) suurune investeerimispositsiooni väärtus oli uudisteagentuuri teatel aktsiate soetushinnast 570 miljoni dollari võrra väiksem.
  ?Kerkorian mängib sellele, et aktsia hind langeb ning see ei hakka veel mõni aeg tõusma,? lausus Bloombergile Michigani Ülikooli emeriitprofessor Eugene Jenning. ?Ta on ilmselt väga tark, et minimeerida oma kaotust sel ajal, kui firma nõukogu ei tea, kuidas kriisiga toime tulla.?
  Kümmekond aastat tagasi Chryslerit üle võtta üritanud Kerkorian teatas 4. mail, et on omandanud 8,8 protsenti General Motorsist, millele aktsia hind reageeris siis 40 aasta suurima tõusuga, 32,80 dollarini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.