Skype Eesti turundusjuhiks saab Andrus Purde

Gert D. Hankewitz 02. jaanuar 2006, 09:01

Internetitelefonifirma Skype teatas täna, et ettevõtte turundustegevust Eestis asub tänasest juhtima Leaf Baltics AS-i senine turundusjuht Andrus Purde.

Purde (27) vastutusalas on Skype?i kaubandus- ja partnersuhete korraldamine Eestis ning Skype"i kui tööandja maine jätkuv tõstmine. Samuti osaleb ta Skype?i ülemaailmses marketingitegevuses, keskendudes community/viral turundusele.

?Vanad õpikud rääkisid, et tee tarkuse varasalvede juurde nõuab hoolt ja püsivust,? ütles Skype?i Eesti kontori juht Sten Tamkivi. ?Andruse ideedega tutvudes oli mul aga tunne, et ta on neisse salvedesse lihtsalt sisse murdnud. Skype sai endale väga tugeva turundusmõtleja.?

Enne Leaf Balticsiga liitumist töötas Andrus Purde turundusjuhina koolitus- ja nõustamisfirmas Vain Partnerid, samuti on ta olnud reklaamifirma Zoom loovjuht ning juhtinud Eesti Ekspressi turundustegevust. Purde on lõpetanud Estonian Business Schooli rahvusvahelise ärijuhtimise alal ning valdab inglise ja soome, vähemal määral ka vene ja hollandi keelt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing