Saaks euro kasutusele, võiks sellegi aasta kordaläinuks lugeda

Mati Feldmann 03. jaanuar 2006, 00:00

Kadunukesest on kombeks vaid head rääkida, aga aasta 2005 kohta polegi põhjust midagi halba öelda. Tuli üle ootuste hästi välja - majanduse vallas vähemalt.

Mis võiks olla kohalik kriteerium, et lugeda ka alanud 2006. aasta edukaks? Üks margapuu võiks olla euro kasutuselevõtt järgmisest aastast: kui saame sildadega rahatähed oma valdusse, on veel üks tõsine eksam edukalt antud, välisinvestorite usk tsementeeritud.

Aga kui ei saa, see tähendab, et inflatsioon ei astu eurotee pealt eest? Viimased ?ansid on vaata juba et 50:50. Ent siis jääb ikkagi veel võimalus, et Eesti ei suutnud inflatsiooni ohjeldada seetõttu, et meie majanduskasv hüppas 15 protsendile (olgu, oli teist aastat järjest 10%).

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing