Tallinn annab koolidele ja kultuuriasutustele tasuta 62 arvutit

03. jaanuar 2006, 15:15

Tallinn jagab tasuta 62 kasutatud arvutit, neist 40 saavad munitsipaalharidusasutused.

Tallinna abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul on tegemist küll kasutatud, kuid samas täiesti töökorras arvutitega, seisab linna pressiteates.
'Leidsime täiendava võimaluse aidata neid, kes arvutitest kõige suuremat puudust tunnevad,' selgitas Jäppinen. 'Lisaks koolidele saavad arvutid veel mitmed kultuuriasutused - Salme Kultuurikeskus, Pelgulinna Rahvamaja, Tallinna Rahvaülikool ja rahvusvähemuste ühing Lüüra, kokku üheksa arvutit.'

Koolidest ja lasteaedadest sai kõige enam arvuteid Tallinna 53.Keskkool - 15, Kopli Kunstigümnaasium, Prantsuse Lütseum, Pääsküla Gümnaasium ja Lehola Lasteaaed said kõik 5 ning Pirita Majandusgümnaasium 3 arvutit, ühe arvuti said Kodulinna Maja ja Komeedi Lasteaaed.
13 arvutit läks Tallinna Noorsootöö Keskusele, kes jagas need linnaosade noortekeskustele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing