"Memory" toob tähed Londonist

Christel Karits 06. jaanuar 2006, 00:00

Vanemuise teater toob sel aastal oma traditsioonilisel muusikalikontserdil "Memory 2006" eesti publiku ette Julie Alanah Brighteni ja John Langely Londoni muusikalilavadelt.

John Langely peaks olema tuttav sellele osale meie publikust, kes läinud aastal Saku suurhallis muusikali "Mamma Mia" vaatamas käisid. Langely kehastas seal üht kolmest isakandidaadist - Harryt.

Langely karjäär algas kümme aastat tagasi kiiresti ja edukalt. Kõigest pooleteise aastaga sai ta West Endi teatris rolli maailma tuntuimas muusikalis "Ooperifantoom". Üht lugu sellest kuuleb tema esituses ka eesti publik. Julie Alanah on esinenud paljudes muusikalides. Tema häält võib kuulda "Kaunitari ja koletise" ning "La Cava" salvestistel. Samuti on ta osalenud mitmes Eestiski jooksnud filmis.

Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõhvis antakse kokku kaheksa kontserti, kus kõlavad hitid paljudest armastatud muusikalidest nagu "Evita", "Aida", "Jesus Christ Superstar", "West Side Story", "Mees La Manchast", "Cats", "Chess" ja "Phantom of The Opera". Lisaks külalistele Londonist esitavad neid Maarja-Liis Ilus, Janika Sillamaa, Hanna-Liina Võsa, Julia Botvina, Aivar Tommingas, Rolf Roosalu, Vaiko Eplik ja Mart Sander. Kaastegevad Vanemuise sümfooniaorkester ja ooperikoor.

Produtsent Paavo Nõgese sõnul müüdi kontsertidele piletid välja kümne päevaga juba novembris ja lootust vabadele kohtadele enam pole. Uus võimalus "Memoryt" näha on tuleval aasta, lubas Nõgene.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:36
    Otsi:

    Ava täpsem otsing