Põhjarannik: Kohtla-Järve kavatseb bussijaama müüki panna

09. jaanuar 2006, 09:02

Kevadeks võib Kohtla-Järve bussijaam uue omaniku saada, sest linnavõimudel on kavas see veebruaris oksjonile panna, kirjutab Põhjarannik.

Peaaegu kümme aastat tagasi ehitati Kohtla-Järvele linna ja sponsorfirmade jõududega bussijaam. Ebapiisav hooldus viis aga selleni, et hoone näeb kole välja.

Kohtla-Järve aselinnapea Jüri Kollo rõhutas, et bussijaam kuulub küll Kohtla-Järve linnale, kuid see anti mitu aastat tagasi Järve Bussipargile rendile. Viimane omakorda andis selle allrendile Argoniale, kuid linna ees vastutab bussijaama tegevuse eest just Järve Bussipark.

Enampakkumine on kavas korraldada veebruaris, praegu on bussijaama jääkväärtus 2 584 770 krooni. Kuna aga linnavolikogu pole seda küsimust veel kinnitanud, võib lõplik alghind muutuda. Kollo sõnul on nad võimalikele ostjatele juba kirjad saatnud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing