Lennart Meri sai Viimsi valla aukodanikuks

10. jaanuar 2006, 17:49

Viimsi volikogu nimetas täna endise riigipea Lennart Meri valla aukodanikuks.

'Arvan, et Lennart Merile aukodaniku nimetuse andmist pole tarvis pikalt põhjendada,' lausus vallavanem Urmas Arumäe. 'Lennart Meri panus Eesti riigi ja selle kaudu ka Viimsi valla taasloomisse on hindamatu.'

Seni on Viimsi valla aukodaniku tiitli pälvinud kindral Johan Laidoneri Seltsi auesimees Rein Randveer.

Ühtlasi kinnitas volikogu valla aukodaniku uue statuudi, mille kohaselt antakse aukodaniku nimetus vallale osutatud väljapaistvate teenete eest või vallapoolse erilise austusavaldusena. Viimsi aukodanikule laienevad kõik valla kodanikele ette nähtud soodustused, teatas vallavalitsus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing