SBM avalikku emissiooni ei korralda

Liis Kängsepp 10. jaanuar 2006, 14:44

SBM Panga juhatuse esimehe Riho Rasmanni sõnul korraldatakse aktsiaemissioon täitmaks panga arenguplaane ning kasvada suuremaks.

?See on siililegi selge, et pangandusturg kasvab ja et sellega kaasas käia, siis peeti mõistlikuks selline samm astuda,? kommenteeris Rasmann emissiooni korraldamist. Tema sõnul muutub pank seda kindlamaks, mida rohkem tal kapitali on. ?Mida suuremaks pank läheb seda paremad on ka võimalused kaasata võõrvahendeid. See emissioon on normaalne areng.?

Rasmanni sõnul avalikku aktsiaemissiooni ei korraldata ja igamees SBMi aktsiad osta ei saa, vaid praegu käivad läbirääkimised võimalike investoritega. Kas ja kes täpsemalt on potentsiaalseteks investoriteks välja valitud, ei soostunud Rasman ütlema. ?Loodame konkreetsetest nimedest rääkida kuu aja jooksul.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing