Täna õhtul kogunevad majandus- ja transpordiministrid

10. jaanuar 2006, 17:33

Täna õhtul kogunevad Tallinnas Edgar Savisaare kutsel erinevatel aegadel transpordi ja side ning majanduse ministeeriume juhtinud inimesed.

Majandus- ja kommunikatsiooniministri Edgar Savisaare kutsel toimub juba traditsiooniks kujunenud erinevate aegadel transpordi ja side ning majanduse ministeeriume juhtinud inimeste kohtumine ühise õhtusöögi laua taga, teatas ministeerium.

?Kohtumise näol on tegemist võimsa potentsiaaliga Eesti majandustuleviku kujundamisel,? märkis minister Savisaar.

Kokkusaamise näol on tegu toreda traditsiooniga, mida erinevad ministrid on jätkanud. Kohtumise eesmärgiks on rahulikus, sõbralikus ja mitteametlikus õhkkonnas analüüsida ministriks olemise kogemusi ja anda hinnanguid hetke- ja tulevikuolukorrale.

Kohale on lubanud tulla Ain Saarmann, Toomas Sildmäe, Toivo Jürgenson, Liina Tõnisson, Andres Lipstok, Jaak Leimann, Heido Vitsur, Mihkel Pärnoja, Meelis Atonen, Andrus Ansip, Tiit Vähi, Enn Sarap, Kalev Kallo, Kalev Kukk ja Raivo Vare.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing