Ilmus Estonian Export Directory 2006

11. jaanuar 2006, 10:24

Äsjailmunud 2006. aasta kataloogis Estonian Export Directory osaleb 1721 Eesti eksportööri, kes esindavad eksportivaid tööstus- ning teenindusharusid.

Kaubandus-Tõööstuskoja üllitatud väljaandes, mis ilmub juba 1996. aastast, on enim puidu-, mööbli- ja metallitööstusi, kuid esindatud on ka kõik ülejäänud valdkonnad. Lisaks tähestikulisele ja tegevusalade registrile sisaldab väljaanne traditsiooniliselt ka üldinfot Eesti majanduse kohta, statistikat ja kasulikke aadresse kolmes keeles ? inglise-, saksa- ja prantsuse keeles.

Kataloogi eesmärgiks on aidata kaasa Eesti ettevõtete väliskaubandussidemete loomisele nii Euroopas kui ka üle maailma. Estonian Export Directory tugevaimaks küljeks on levikanalid, milleks on suur hulk kaubanduskodasid, ekspordi-impordi agentuure, Eesti välissaatkondi ja EAS-i välisesindused ning muud asjakohased organisatsioonid, kokku 80 riigis.

Kataloogi koostööpartneriks on Infoatlas AS ja kaaskirjastajaks Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing