PM: Copterline jätkab Helsingi-lende

11. jaanuar 2006, 08:30

Reisijate lisandumine on pärast pühadevaheaega eilsest taas Tallinna ja Helsingi vahel lendama hakanud Copterline?i liini sulgemise mõtted kõrvale lükanud.

Copterline?i Eesti juht Tõnis Lepp ütles, et eilne päev oli kaalukeel ? kui reisijate arv poleks pärast enamiku kiirlaevade hooaja lõppemist suurenema hakanud, oleks ka firma ainus kopter ilmselt lennuväljale jäetud ja peatsest liini sulgemisest teatatud, kirjutab Postimees.

Nii teha aga ei tulnud, sest varasema 40 protsendi asemel on nüüd kopteri täitumus juba 50 protsenti, mis tähendab tema kinnitusel, et reisijate usaldus firma vastu hakkab pärast katastroofi tasapisi tagasi tulema.

Lepp märkis, et mingit aktiivset müügitööd ette ei võeta ja turundusega firmas praegu suurt ei tegelda. «Praegu lihtsalt ei sobi end suurelt reklaamida,» leidis ta. «Meie jaoks on oluline, et inimesed, kes meid varem usaldasid, tuleksid taas meiega lendama. Neid, kes meid ka kõige raskemal ajal ei hüljanud, on samuti päris palju.»

Et Tallinna-Helsingi liinil on firmal praegu vaid üks lennumasin ja seni pole kahjumist välja jõutud, lahkusid enne pühi töölt rohkem kui pooled liini teenindanud töötajaist. Senise 18 asemel jäi alles kaheksa inimest, kellega firma püüab rasked ajad üle elada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing