PM: Välisministeeriumi juurde kerkib hotell

13. jaanuar 2006, 08:05

EE Gruppi kuuluv AS Eesti Ehitus lasi välisministeeriumi naabruses asuvalt krundilt lammutada kahekorruselise puumaja ja kavatseb sinna püstitada hotelli.

Samuti EE Gruppi kuuluva AS Euroxi kinnisvarajuht Priit Aakre ütles, et esialgu on veel vara rääkida sellest, millal uut hotelli ehitama hakatakse.

«Oleme linnavalitsusele esitanud detailplaneeringu algatamise taotluse, see on registreeritud ja praegu koostame planeeringu eskiisi,» selgitas Aakre Postimehele. «Ehitamise algust on raske prognoosida, see sõltub sellest, kaua läheb planeeringu vastuvõtmisega.»

Aakre märkis, et esialgu on lahtine ka see, kui suure maja sellele krundile rajada võib, ja lõpliku selguse toob detailplaneering. Tema sõnul soovib EE Grupp Lembitu tänav 2 ja 4 kruntidele ehitada neljatärnihotelli.

«Tubade arv hotellis sõltub sellest, kui suure maja lubab linn ehitada,» lisas Aakre.

Kuni ehitamise alustamiseni jääb ala kasutusse tasulise parklana, mis töötas seal piirkonnas juba varem ja läks nüüd lammutatud maja all olnud pinna võrra suuremaks. Aakre sõnul otsustas firma maja lammutada, sest see oli niivõrd kehvas seisus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing