Eesti Toiduainetööstuse Liitu asus juhtima Sirje Potissepp

16. jaanuar 2006, 17:00

Aasta Põhja-Tallinna linnaosa vanemana töötanud Sirje Potissepp asus juhtima Eesti Toiduainetööstuse Liitu.

Liidu teatel oli Sirje Potisepp enne linnaosa vanemaks saamist aastaid tegev toiduainetööstuses, olles üks AS Remedia kauaaegsetest juhtidest. Sirje Potisepa eesmärgiks on muuta Toiduliit liikmetele senisest rohkem atraktiivsemaks ning suurendada liikmete arvu.

?Oluline on koostöö teiste liitude ja ametiasutustega. Praegu teeb Toiduliit tihedat koostööd Eesti Põllumajandusministeeriumiga seoses arengukavaga Eesti toit. Samuti tahame koostööd arendada ja tihendada kõikide institutsioonidega, mis tegelevad toiduainete tootmise, töötlemise ja turustamisega. Kavas on kindlasti jätkata konkurssi ?Eesti Parim Toiduaine?, mis on suunatud toiduainetööstuse tootearendusele? rääkis Sirje Potisepp edasistest plaanidest.

Eesti Toiduainetööstuse Liit on 1993. aastal asutatud toiduainetööstuse ettevõtete ja erialaliitude katusorganisatsioon. Toiduliidu liikmeteks on 5 erialaliitu ja 21 üksikettevõtet. Toiduliit esindab kokku üle 80 toiduainetööstuse ettevõtet.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing