Merko Ehituse Läti tütarfirma Merks sai Läti riigikohtus võidu

ÄP 19. jaanuar 2006, 00:00

Läti ajaleht Dienas Bizness kirjutas eile, et Läti riigikohus andis maatüki omandamise õiguse Merko Ehituse Läti tütarfirmale Merks. Kohtu otsuse kohaselt kuulub 10 hektarit maad Riias Skanstese tänaval nüüd Merksile.

Varem olid Läti madalama astme kohtud õiguse andnud Riia väikeaednikele, kes kasutasid seda maad aiamaade pidamiseks. Eelmisel aastal omandas Merks maatüki Riia linnavalitsuselt. Maa saadi tagatisena Riia jäähokihalli ehitamise eest tänavu Riias toimuvateks jäähoki maailmameistrivõistlusteks.

Jäähokihalli ehitus läks Merksile maksma 30 miljonit eurot (470 mln kr).

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing