Lasnamäel toimub homme arengukonverents

19. jaanuar 2006, 11:53

Homme toimub Lasnamäe linnaosa valitsuses arengukonverents 'Lasnamäe perspektiiv 2006-2009' teatas Tallinna pressiteenistus.

Konverentsi avasõnad ütleb linnapea Jüri Ratas, seda juhib Lasnamäe linnaosa vanem Kalle Klandorf ning seal osaleb ka majandus- ja kommunikatsiooniminister Edgar Savisaar.

Konverentsil esinejad kõnelevad Tondiraba Keskuse väljaehitamisest, kavandatavast Lasnamäe trammist, Lasnamäele õigeusukiriku ehitamisest, linnaosa teedeehituse olukorrast, Lindakivi kultuurikeskuse remondist, Loopealse elamurajooni väljaehitamisest ning Lasnamäe Tööstuspargist.

Nimetatud teemadel kõnelevad abilinnapead Jaanus Mutli, Taavi Aas, Kaia Jäppinen ja Olga Sõtnik, AS Infortar juhatuse esimees Ain Hanschmidt, AS Skanska EMV peadirektor Jaanus Otsa ja AS Tallinna Linnaehitus juhatuse esimees Vladimir Issakov, samuti maanteeameti ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi esindajad.

Tegemist on avaüritusega sarjast, mille raames tutvustatakse aasta jooksul kõigi kaheksa linnaosa arenguküsimusi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing