Falck korraldab ka järgmised 5 aastat Tallinnas parkimist

20. jaanuar 2006, 11:43

Tallinna Transpordiameti poolt väljakuulutatud riigihanke 'Tallinna parkimise operaatorteenuse tellimine' võitis Falck Eesti, teatas Tallinna pressiteenistus.

Kolmest kavalifitseerunuks tunnistatud pakkumisest tunnistati eile parimaks Falck Eesti AS pakkumine, mis garanteerib suurima parkimistulu ja osutab teenust kõige väiksema protsendi iga-aastasest parkimistulust.

Tallinna Transpordiametil poolt väljakuulutatud rahvusvahelisele riigihankele 'Tallinna parkimise operaatorteenuse tellimine' laekus kolm pakkujat: Euro Park Finland OY, Falck Eesti AS ja EMT AS. Kolmest pakkujast kvalifitseerusid kõik kolm, Pakkumiste kohaselt pakkusid täitja tasuks igaaastasest parkimistulust EMT AS 43%, Euro Park Finland OY 29,51% ja Falck Eesti 28,83%. Parkimistulu garanteerisid EMT AS 180 miljonit krooni, Euro Park Finland OY 202,55 miljonit ja Falck Eesti AS 213,83 miljonit. Pakkumiste hindamisel jagunesid eeltoodust tulenevalt väärtuspunktid EMT AS 75,63, Euro Park OY 96,21 ja Falck Eesti AS 100.

Riigihanke hindamiskomisjon asus seisukohale rahvusvahelise pakkumismenetluse võib korda läinuks lugeda. 'Kolm pakkujat tagasid konkuretsi, mis andis linnale võimaluse valida parimad tingimused ja välismaise pakkuja osalemine kinnitas pakkumise kordaminekut ka rahvusvahelisel pakkumistasandil,' ütles komisjoni esimees Tiit Siimon.

Hankelepingu sõlmimine toimub peale vaidlustustähtaja möödumist s.t. mitte ennem kahte nädalat. Hankelepingu tähtaeg on 5 aastat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing