Eckerö Line'i reisijate arv kasvas kümnendiku

23. jaanuar 2006, 12:17

Soome laevandusfirmat Eckerö Line"i reisijate arv suurenes mullu võrreldes eelmise aastaga ligi 11 protsenti.

Eckerö Line?i laevadega sõitis möödunud aastal 894 343 reisijat. Ettevõtte käive tõusis 2005. aasta jooksul 52 miljoni euroni, olles eelmisel aastal olnud 43 miljonit eurot. Eckerö Line suurendas 2005. aastal ka kaubavedude mahtu Tallinnasse ja kasvatas sellega oma liinimeetrite arvu 74 protsendi võrra,teatas ettevõte.

Eckerö Line?i peatooteks on tõusnud päevakruiis. Lisaks traditsioonilistele päevakruiisidele ja ostureisidele pakub Eckerö Line ka mitmesuguseid reisilahendusi autoturismiks Balti riikides. Eckerö Line?il on liikluses kaks laeva, milledest üks on ette nähtud kaubaveoks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing