Hansapank: laenutingimused ei muutu, oleme vaid senisest konservatiivsemad

ÄP 24. jaanuar 2006, 00:00

Hansapanga kinnisvaraosakonna juhataja Gren Noormetsa sõnul võiks Hansapanga kinnisvara portfelli mitmekesisuse seisukohast neil isegi veidi rohkem lao- ja tootmispindade arenduste laene olla.

"Selles mõttes meie laenupoliitika ei erine eelmise aasta omast ning samaks jäävad ka pangapoolsed eeldused lao- ning tootmispindadele. Oleme vaid konservatiivsemad oma suhtumises uute tööstusparkide rajamisse ning tootmis- ja tööstusmaa arenduse projektidesse, teades juba praegu ettevalmistusel olevate projektide mahtu." Laenutingimused sõltuvad ennekõike finantseeritava projekti riskitasemest ja ärimahtudest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:43
Otsi:

Ava täpsem otsing