Hõbelusikas 2005 võitjad selgunud

Heidi Vihma 27. jaanuar 2006, 00:00

20. jaanuaril toimus Tallinna lennujaama kunagises peahoones galaõhtusöök, kus jagati gastronoomiakonkursi hõbelusikaid.

Eesti parimaks restoraniks tunnistati Pegasus (Tallinn, Harju tänav). Parim kokk on Roman Zaštšerinski restoranist Ö (Tallinn, Mere pst). Rahvusrestoranide seas nimetati teist aastat järjest parimaks Sushi House (Tallinn, Rataskaevu tänav). Parima gurmeerestorani kategooria võitja on Stenhus (Tallinn, Pühavaimu tänav). Pere- ja lapsesõbralikem restoran on GOSPA (Saaremaa). Parim kohvik on Spirit (Tallinn, Mere puiestee). Parimaks pubiks tunnistati Baieri kelder.

Parim eelmisel aastal avatud uus restoran on Meister Michel (Tallinn, Rataskaevu tänav). Romantilisimaks restoraniks tituleeriti Pädaste Seahouse Restaurant (Muhu saar). Parima teenindusega söögikoha auhinna võitis vinoteek Musi (Tallinn, Niguliste tänav). Musi sai ka parima veinipakkuja auhinna. Parimaks õllepakkujaks tunnistati Vana Villemi pubi (Tallinn, Tartu mnt).

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:36
    Otsi:

    Ava täpsem otsing