Valitsus ei hakka riigifirmade börsile viimist analüüsima

Annika Matson 27. jaanuar 2006, 00:00

See tähendab, et valitsus otsustas mitte kaaluda nende firmade vähemusosaluse börsil noteerimise otstarbekust.

"Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ülesannetest võeti maha osa riigifirmade erastamise vajalikkuse otstarbekuse analüüsimine," selgitas valitsuse meedianõunik Martin Ja?ko. Tema sõnul on valitsuskoalitsioon kokku leppinud, et strateegiliselt tähtsaid infrastruktuuriettevõtteid ei erastata ja seega pole ka otstarbekas seda teemat analüüsida.

Ettepaneku viia osa Eesti Energiast ja Tallinna Sadamast börsile tegi mullu kevadel toonane rahandusminister Taavi Veskimägi. Juba siis olid selle vastu toonane majandusminister Andrus Ansip ning rahvaliitlased.

Tallinna Sadam ja Eesti Energia on teatanud, et oleksid kohe valmis börsile minema.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing