BLS Eesti käive on aastaga kasvanud 25% võrra

30. jaanuar 2006, 12:27

Baltic Logistic System Eesti AS selle aasta kogukäive ulatub ligi poolesaja miljoni kroonini, mis on 25% rohkem kui sellele eelnenud aastal.

Baltic Logistic System Eesti AS (BLS Eesti) eelmise aasta käive oli 45 480 000 krooni. Saadetiste arv on aastaga kasvanud 66%. Keskmiselt päevas saadetavate pakkide arv on tõusnud ligi viie tuhandeni.

BLS Eesti tegevjuhi Tarmo Taela sõnul suureneb eestisisese pakiveo kõrval selgelt ELi riikidesse saadetavate kullerpakkide arv.

“Üha sagedamini otsustavad kliendid maismaa kullerveo kasuks selle lihtsuse, usaldusväärsuse ja soodsuse pärast. Teisalt mõjutab ettevõtteid väga hea majanduskonjunktuur, mis julgustab firmasid üha enam laienema uutele turgudele,” räägib Tael.

Tael lisas, et paljud Balti riikides tegutsevad ettevõtted on hakanud oma ladusid koondama ühte riiki, kuna täna on võimalik saata kaupa ja saada pakk kätte tellimusele järgneval päeval praktiliselt igas Baltikumi piirkonnas. See aitavat oluliselt optimeerida laologistika kulusid.

Kullerfirma BLS Eesti on turul olnud aastast 1999 ning kuulub alates 2004. aasta septembrist GeoPosti koosseisu. Viimane on maailma juhtivaid posti- ja kullerteenuse pakkujaid, mis tegutseb rohkem kui 30 riigis. BLS Eesti esindab Bizpaki ja DPD kaubamärke.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing