Maakler, su nimi on suli

Enn Tosso 31. jaanuar 2006, 00:00

Hullud päevad kinnisvaraturul on kivi alt välja meelitanud igat sorti tegelasi, kes ennast maakleriks nimetavad ja kinnisvara vahendamisega elatada püüavad.

Ent vanad ja kogenud kalad ei taha sellega kuidagi leppida, et ametinimetus maakler nii kireva seltskonna visiitkaartidel figureerib. Nii mõnedki on hakanud seda nimetust põlgama ja püüavad leida uusi ja n-ö puhtamaid ametinimetusi: kinnisvarakonsultant, kinnisvaraekspert, kinnisvaraspetsialist jne.

Asjata vaev. Igaüks võib ennast eksperdiks ja spetsialistiks tituleerida ning uskuda ütlusesse - annab jumal ameti(nimetuse), annab ka mõistuse. Nii tuleb jälle uus amet välja mõelda ja uus laar visiitkaarte tellida. Jääme siis ootama kinnisvarakunne, kinnisvaragurusid ja kinnisvarakeisreid. Eesti keel on ju lõpmata rikas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing