16päevane maksukontroll tuvastas 25 õmblejat

31. jaanuar 2006, 14:20

Maksuameti sõnul tuvastas 16päevane ümbrikupalkade kontroll, et ettevõttes töötas 25 õmblejat.

Õmblusettevõte sattus maksuameti huviorbiiti seetõttu, et maksis keskmisest vähem tulu- ja sotsiaalmaksu. Kui maksuamet sellele ettevõtte tähelepanu juhtis, vastati, et neil on maksuarvestusega kõik korras.

Samal ajal nägid maksuametnikud, et õmblusettevõte polnud juba pikemat aega tööajate palkasid deklareerinud. Etteteatamata kontrolli käigus leidsid ametnikud õmblusmasinate tagant 25 õmblejat. Võetud seletuste järgi töötasid nad kõik selles ettevõttes juba pikemat aega.

16päevase kontrolli jooksul tunnistas ettevõtte juhatuse liige ümbrikupalkade maksmise üles. Õmblusettevõtte maksukoormus suurenes 180 568 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing