Disain õhutab loovat ettevõtlust arendama

ÄP 01. veebruar 2006, 00:00

Eesti Kunstiakadeemia Disaini Innovatsioonikeskuse algatatud seminaridesari FutureSense keskendub disaini strateegilisele kasutamisele edukas äritegevuses, inspireerides ja julgustades ettevõtteid tootearendusprotsessi alustamisel.

16. veebruaril toimuva seminari "Loov ettevõtlus ja disain" esinejad Ampelio Bucci, Nils Holger Moormann ning Hilkka Hilttunen tegelevad igapäevaselt tootearendusega konkurentsitihedas traditsioonilises tööstuses.

Disaini vajalikkuses on veendunud paljud, kuid neid, kes oskavad seda teadlikult kasutada, on ehk käputäis. Esinejate kogemusest koorub välja tõdemus, et disain pole ainult eksklusiivne luksusasi megakorporatsioonidele, vaid tulevikku suunatud valik väikesele ja keskmise suurusega firmadele.

Korraldajad kinnitavad, et läbides kahe aasta jooksul kõik toote ning teenuse disainimise ja arendamisega seotud teemad, peaks sari olema abiks ettevõttele, kes on otsustanud disaini oma tegevuse edendamisel kasutada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing