ÄL: Cresco läks laevade sisustuse ärisse

01. veebruar 2006, 07:54

Estonian Airi omanik Olev Schults hakkab laevu sisustama ja viimistlema.

Investeerimisfirma Cresco on aasta algul asutanud firma C Marine, mis tegeleb laevade sisekujunduse ja sellealase nõustamisega, lisaks ehitus- ja siseviimistlustööga, kirjutab Ärileht.

C Marine juhataja Olev Schults ei soovinud firma plaane kommenteerida. “C Marine on Cresco riskikapitali investeering sektoris, milles meil on pikaajaline kogemus ja olulised tööstuse- ning kapitalikontaktid. Ettevõtte tegevuse, plaanide, lepingute, klientide jms kohta meil kommentaari pole,” ütles ta.

Maailma laevasisustusäris edukalt tegutseva ärimehe Ramon Lindali sõnul tema sellist tegijat turul nagu C Marine ei tunne. “Siin on tegutsejaid palju, aga nad on kellegi allhankijad ning otseselt välja ei paista,” ütles Lindal.

Lindali sõnul on laevasisustusäris mitu Eestiga seotud firmat. “Seda tänu sellele, et täna on veel mingi tööjõu hinnavahe ning et eestlased on nõus pikemaid päevi tegema,” ütles ta. Lindali sõnul on laevaehituses läinud rahvaste paabliks, kus kõik otsivad, kust saab odavamalt.

Cresco on 1995. aastal asutatud investeerimisfirma, mille omanikud on Tõnu Laak, Olev Schults ning American Baltic Capital Ltd. Cresco omab näiteks osalust lennufirmas Estonian Air.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing