Kuusakoski hakkab autoakusid koguma

Gert D. Hankewitz 01. veebruar 2006, 09:12

Metallijäätmete käitleja Kuusakoski korraldab talvel vahetatud autoakude kogumise, et vähendada vedelevatest akudest tekkivat loodussaastust ja ohtu inimestele.

Akude kogumise kampaania toimub 1.–28. veebruar kümnes Kuusakoski osakonnas üle Eesti. Kampaania raames aku loovutanud inimestele makstakse vana aku eest raha vastavalt aku kaalule, lisaks loositakse aku toojate vahel välja Statoili 1000kroonised kinkekaardid.

AS Kuusakoski klienditeenindusjuhi Kaido Aettiku sõnul tahetakse veebruaris toimuva akude kogumise kampaaniaga suurendada inimeste motivatsiooni viia vana aku kohe pärast vahetust õigesse kohta. Loodushoiule tähelepanu juhtimise kõrval tuleb esmalt meid kõiki õigesti käituma meelitada ja seejärel tunnustada,” selgitas Aettik.

Akut saab keskkonnasõbralikult loovutada AS Kuusakoski teeninduspunktides Tallinnas, Tartus, Pärnus, Valgas, Viljandis, Narvas, Rakveres, Kohtla-Järvel, Türil, Haapsalus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing