SEB Ühisliisingu krediididirektorina asus tööle Marek Piirsalu

01. veebruar 2006, 11:59

Alates tänasest asus ASi SEB Ühisliising krediididirektori ja juhatuse liikme ametikohal tööle Marek Piirsalu, teatas ettevõte.

29aastane Marek Piirsalu on lõpetanud 1998. aastal Tartu Ülikooli ärirahanduse ja investeeringute erialal. SEB Ühisliisingus töötab Piirsalu alates 2002. aastast analüütikuna, varem on ta töötanud ASis Aidu Karjäär peaökonomistina ja ASis Eesti Põlevkivi finantsistina.

Marek Piirsalu valiti välja SEB Eesti Ühispanga grupi sisese konkursi tulemusena.

SEB Ühisliisingu juhatuse esimehe Indrek Julge sõnul on Marek Piirsalu end oma senisel ametitöökohal näidanud kui väga kompetentset krediidispetsialisti ja väga head finantsanalüütikut. 'Samuti on Marek Piirsalu krediidikomiteede esimehe ja aseesimehena tõestanud oma head juhtimis- ja otsustusvõimet,' lisas Julge.

AS SEB Ühisliising on SEB Gruppi kuuluva SEB Eesti Ühispanga tütarettevõte. SEB Grupp on Põhja-Euroopa finantsgrupp äriklientidele, institutsioonidele ja eraisikutele, mis omab 670 harukontorit Rootsis, Saksamaal, Balti riikides ja Poolas. SEB-l on enam kui 5 miljonit klienti, kellest 2 miljonit on internetipanga kliendid. Grupp on esindatud 20 riigis üle maailma ning töötajate arv on ligi 20 000. Täpsemalt teavet SEB kohta saate aadressilt www.sebgroup.com

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing