Kalasõbrad Männiku karjääri Kalapeole

Mikk Jürjens 03. veebruar 2006, 00:00

Laupäeval on huvilistel võimalik osa võtta Männiku karjääris toimuvast Kalapeost, kus peaauhinnaks Citro?n C3.

Juba hommikul kell 10 algab Saku vallas Männiku karjääris registreerumine võistlusele, kus osalejate ja meeskondade ainsaks ülesandeks on püüda kolme tunni jooksul võimalikult palju kalu. Kõige edukamale õngitsejale on välja pandud sõiduauto Citro?n C3. Start antakse keskpäeval.

Kalapüügi kõrval on võimalus kaasa lüüa ka teistel huvitavatel spordialadel nagu Kaluri sprotipasteedikonservide torniladumise MM ja Kapten Granti kalakonservide õgimisvõistlus, välja valitakse ka Kalabeib 2006.

Lisaks osalemisele individuaalalal on võimalik kokku panna neljaliikmeline meeskond ja osa võtta Firmaliigast.

Võistkond peab koosnema neljast kalastajast ning peab olema võistkonnana registreeritud. Koosseisu peab kuuluma ka vähemalt üks naiskalastaja. Iga meeskonnaliige osaleb ka individuaalses arvestuses. Osavõtu eest tuleb firmal välja käia 650 krooni, parimatele meeskondadele on välja pandud uhked auhinnad.

Kalapeo reeglid on karmilt paika pandud ja neist üle astudes võistleja diskvalifitseeritakse. "Võistleja võib kalastada sikuti, kirbuõnge või talvise ujukõngega, kuid püüda tohib korraga ainult ühe püügivahendiga," määrab võistluste juhend.

"Lubatud on traditsioonilised õngesöödad - näiteks tõugud, ussid, taignad, samuti mõõdukas peibutussöötmine. Keelatud on kasutada söödana eluskalu."

Tegemist on üritusega kogu perele, kaasa võib võtta ka kõige nooremad. Laste rõõmuks on kohal Hubba-Bubba mees ja Yeti Lumeinimene, Kehra Nukk annab Punamütsikese kalaetenduse. Muusikalise osa eest kannavad hoolt ansambel Hellad Velled ja Niki. Üritust juhib Vana Kalamees Riku.

Pääsmed on saadaval Piletilevi ja Statoili müügipunktides vaid 110 krooniga, pealtvaatajatel tuleb lunastada 35 krooni. Kuni 12aastased lapsed pääsevad sel korral tasuta sisse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:36

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing