Kaubik kukkus Vormsi laevakanalisse

03. veebruar 2006, 11:14

Vormsi laevakanalisse kukkunud kaubik häirib reede õhtuni Rohuküla-Sviby parvlaevaliiklust, kirjutas etv24.ee.

Neljapäeva õhtul jääd mööda Vormsile toiduaineid vedanud kaubik Ford Transit eksis pimedas teelt ning kukkus laevakanalisse, teatas Lääne maavalitsus. Auto juht pääses enne selle merrevajumist sõidukist välja.

Läänemaa piirivalvepiirkonna Haapsalu kordoni ülema kapten Toivo Teltvei sõnul käivitati päästeoperatsioon täna hommikul. Operatsiooni on kaasatud AS Kihnu Veeteede parvlaev Lotta II, Päästeameti tuukrid, firma Mehtrans kraana ja jääteede spetsialist Raivo Õiglas.

Asjaosaliste hinnangul on parvlaevaliiklus reede õhtuni häiritud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing