AS Silbet sai ISO 14001 keskkonnasertifikaadi

06. veebruar 2006, 10:34

Poorbetoonist ehitusplokkide tootja AS Silbet teatas, et sai keskkonnajuhtimise sertifikaadi ISO 14001.

Sertifitseerimisettevõte Bureau Veritas Eesti OÜ väljastatud vastavussertifikaat hõlmab poorbetoonist ehitusplokkide tootmist, ehitusliiva kaevandamist, ehitusalast projekteerimist ja üldehitustöid ning ehitusmaterjalide, seadmete ja tööriistade hulgi- ning jaemüüki.

'Kõigi ettevõtte tegevuse keskkonnaaspektide kaardistamises ja analüüsis osales suur hulk töötajaid, mis juba iseenesest aitas ettevõttesiseselt mõista nende probleemide tähtsust ning muutis ka suhtumist kogu tootmisprotsessi,' ütles ASi Silbet tegevdirektor Vjatšeslav Šlõk pressiteates.

Keskkonnajuhtimissüsteemi juurutamist ettevõttes toetas Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus.

Kvaliteedijuhtimisesertifikaadi ISO 9001 sai AS Silbet aastal 2004.

AS Silbet tootis 2005. aastal 81 485 m3 poorbetoonist ehitusplokke, kasvatades tootmist aastaga 30,4%. Eksport moodustas Silbeti plokkide kogumüügist 68,8%. Põhilised ekspordimaad olid Läti ja Venemaa Peterburi piirkond.

Silbeti plokkide müük tervikuna kasvas 2005. aastal 27,6%. Siseriikliku müügi kasv oli 51,2%.
Kohtla-Järvel tegutseva ASi Silbet käive oli mullu 129,8 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing