President Rüütli kalamehejutt

Aili Sandre 10. veebruar 2006, 00:00

Kes ei teaks kalamehejuttu - mida rohkem räägib kalamees oma kalalkäigust, seda suuremad on kalad, mida ta püüdis, ja esialgu paarist püütud kalakesest saab paarkümmend jne. Vaadates viimaste aastate ja eriti tänavust teenetemärgi saajate nimekirja, jääb vägisi mulje, nagu räägiks Kadriorg meilegi kalamehejuttu - mida kaugemale ajaliselt taasiseseisvumise sündmus jääb, seda suuremaks kasvavad nende teened, kes sündmustega kaasa jooksid. Ja lõpuks on suurimad "tegijad" need, kes presidenti juba kompartei aegadest on sinatanud.

Ja nagu igas jutus peab olema "rosin", on see ka selles kalamehejutus - kui muidu "võitluskaaslastele" teenetemärki anda ei saa, loetakse "eriliste teenete" alla ka erilised sigadused. ? la suhkrutrahv.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing