Ümberkorraldused kahandasid Pere Leiva kasumit ja käivet

Krista Taim 10. veebruar 2006, 00:00

ASi Pere Leib ja ASi Pere Leib Tootmine juhatuse liikme Eero Mikenbergi sõnul toimus mais firmasisene reorganiseerimine ja moodustati AS Pere Leib Tootmine. Seoses sellega oli majandusaasta lühem ega anna Mikenbergi sõnul adekvaatset pilti ettevõtte majandustulemustest.

ASi Pere Leib eelmise aasta käive oli auditeerimata andmetel 143,2 miljonit krooni, 2004. aastal oli käive 149 miljonit. Tulumaksueelne kasum oli 2005. aastal 2,8 miljonit, aasta varem oli kasum 5 miljonit krooni.

Mikenbergi kinnitusel pole ümberkorraldused andnud tagasilööke ja peetakse laienemisplaane. "Sel aastal oleme reorganiseerinud ka oma müüki plaanime laieneda müügivõrguga Tallinna. Kui meie senine traditsiooniline turg on olnud Lõuna-Eestis, siis nüüd tahame ka Tallinnas kasvada. Vaatame üle ka toodete valiku ja analüüsime, millised uusi tooteid on vaja juurde võtta," selgitas Mikenberg.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing