Rautakesko käive suurenes möödunud aastal 17%

10. veebruar 2006, 09:36

Ehitusmaterjalide, sisustus- ja aiakaupade müüja AS Rautakesko käive suurenes mullu 17% ehk 935,8 miljoni kroonini, teatas ettevõte.

AS Rautokesko opereerib üle Eesti K-rautakesko kauplusteketti. Ettevõte teenis mullu 30,9 miljonit krooni ärikasumit.

Rautakesko juhatuse esimehe ja tegevdirektori Raul Kadaru sõnul õnnestus ettevõttel kasvada omanike ootustest kiiremini. ?Käibe ja kasumi kasvu saavutasime sama kaupluste arvu juures, mis meil oli ka 2004. aastal,? märkis Kadaru. ?Kaasa aitas üldine ehitusbuum Eestis, aga kindlasti ka kliendisõbralik hinna- ja sortimendikujundus ning lai hooaja- ja aiakaupade valik.?

2004. aastal ulatus Rautakesko käive 797,3 miljoni kroonini. 2004. aasta 153 miljoni krooni suurust müügikasumit ületas Rautakesko 20% võrra, müügikasum oli 184 miljonit kroonini.

Hetkel on Rautakeskol kaks kauplust Tallinnas ning üks Tartus ja Pärnus, lisaks tegutseb logistikakeskusena varasem Tähetorni pood. Selle aasta mahukaim plaan on uue ja ühtlasi Lõuna?Eesti suurima omataolise kaupluse avamine Tartus.

K-rautakesko kaubamärgi all tegutsev AS Rautakesko on Soome kaubandus- ja logistikakontserni Kesko ehitusmaterjalide müügiga tegeleva haru Rautakesko Oy tütarfirma. Ettevõtte annab tööd rohkem kui 300 inimesele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing