Investeerimispank Suprema alustab tegevust Poolas

ÄP 13. veebruar 2006, 00:00

Uus esindus hakkab tegutsema tihedas koostöös kõigis teistes riikides asuvate Suprema kontoritega.

"Poola esinduse avamine tugevdab märkimisväärselt Suprema positsiooni Läänemere piirkonnas ning on oluline samm Ida-Euroopat hõlmavaks investeerimispangaks kujunemisel," ütles Suprema Securities juhatuse esimees Peeter Saks.

"Laieneme Poola seepärast, et Poola majandus ja kapitaliturud on pärast Euroopa Liiduga ühinemist hakanud kiirelt edasi arenema. Väärtpaberiturg on aktiivne, edukas pensionireform toimib sama hästi kui Baltimaades ning toetab üldise investeerimiskliima arengut Poolas," ütles Saks. "Meil on eriti hea meel, et Supremaga liituvad kogenud Poola eksperdid," lisas Saks.

"Käesolev laienemine muudab üha reaalsemaks meie visiooni, mille kohaselt kasvame üheks juhtivatest finantsettevõtetest Läänemere regiooni finantsturgudel. Poola majandus kasvab kiiresti ja on juba kujunenud piirkonna üheks suurimaks kapitalituruks," märkis Evli Banki juhatuse esimees Henrik Andersin.

Suprema tegevust Poolas hakkavad juhtima Marcin Billewicz ja Marek Witkowski, kellel on ühiselt 20aastane kogemus Poola kapitaliturgudel. Enne liitumist Supremaga on mõlemad töötanud mitmetes Poola pankades ja maaklerfirmades.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing