Manutent Eesti otsib juhatuse esimeest

Gert D. Hankewitz 14. veebruar 2006, 00:00

"Meil on praegu Manutent Eesti, Manutent Riia ja Manutent Peterburg," alustas Vooglaid telefonis juttu, miks ettevõte uut juhatuse esimeest vajab. Tema sõnul on praegused juhid Reimo Raid, Jaak Vende ja ta ise keskendunud välismaal toimuvale, mistõttu on vaja kedagi, kes ajaks ka kodumaal töös olevaid ja veel tulevaid arendusi.

"Praegu oleme kordamööda firma juhi kohal istunud," rääkis ta ning lisas, et Manutent Grupi juhatus tegeleb Riiaga ja teiste riikidega. "Peterburis on projektid, mis vajavad tippjuhtide sekkumist," sõnas ta.

Manutent Eesti juhatuse esimehe ametikohta Vooglaiu sõnul eksisteerinud ei ole. "Selliste volitustega koht alles luuakse," kinnitas ta. Kes siiamaani põhilised kandidaadid on, Vooglaid kommenteerida ei tahtnud, lisades, et sellekohaseid kommentaare antakse siis, kui juht olemas.

Vooglaid sõnas, et kui sobivat kandidaati kuulutuse abiga ei leita, peab juhti hakkama tutvusringkonnast otsima.

Küsimusele, mis ajaks peaks juht valitud olema, vastas Vooglaid: "Otsuse langetame naistepäevaks."

Eestis arendab Manutent 324 korteriga Ülemiste elurajooni, mis on Eesti üks suuremaid elamuarendusprojekte. Peterburis ehitatakse 260 numbritoaga neljatärnihotelli ning Riias alustatakse peagi esimeste elamuprojektide arendusega.

2004. aasta lõpetas OÜ Manutent 6,5miljonilise käibe juures 37,7 miljoni krooni suuruse kasumiga, 2003. aastal teenis firma 26,9miljonilise käibe juures 50,7 miljonit krooni kasumit. Ettevõtte omakapital ulatub 107,1 ja bilansimaht 160,8 miljoni kroonini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing