Börsikommentaar: Baltika suhtes ollakse endiselt optimistlikud

14. veebruar 2006, 09:35

Baltika aktsia tegi möödunud aastal tõelise rakettõusu kallinedes aastaga 7 korda, selle aasta poolteise kuuga on rõivatootja aktsia hind kallinenud 9%.

Ehkki selleks aastaks kordades hinnatõusu analüütikud ei ennusta, ollakse tuleviku seisukohast optimistlikud siiski.

Optimismi külvamisega tegi otsa lahti investeerimispank Suprema, kes tõstis Baltika hinnataseme 18 eurole ehk 281,6 kroonile. Kui Suprema ennustus täide läheb, tähendaks see aktsia hinnale selle aasta kogutõusuks 38 protsenti, mis on võrreldav Hansapanga aktsia hinnatõusuga viimastel aastatel.

Täna tutvustab Baltika juhatuse esimees Meelis Milder ning japanganduse divisjoni direktor Maire Milder ajakirjanikele eesseisvaid uuendusi. Eks hiljem selgu, milles need uuendused seisnevad. Vihjena on antud mõista, et kavatsetakse suurendada kliendibaasi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing