ÄL: Sõõrumaa palkas Eesti Energia tippjuhi omale

15. veebruar 2006, 07:36

Mullu novembris Eesti Energia teenindusdirektori kohalt lahkunud Marko Allikson asus äsja juhtima Urmas Sõõrumaa kinnisvarafirmat Rotermann Grupp.

“Ma arvan, et saime hea juhi,” ütles Sõõrumaa. Alliksoni ülesandeks saab Sõõrumaa sõnul firma haarde laiendamine Lätti, Leetu, Venemaale ja võib-olla ka mujale Ida-Euroopasse. Lätis ja Venemaal on praegu loomisel Rotermann Grupi tütarettevõtted, kirjutab Ärileht.

Grupi tähtsamaid projekte on praegu Rotermanni kvartali arendus, kuhu tuleb 53 000 ruutmeetrit kaubandus-, kontori- ja elupinda. Kraanad on ehitusplatsil juba mõnda aega püsti. Kvartali ehituse mahtu hinnati aasta tagasi 700 miljonile kroonile. “Keskendume mitte üksikute pisimajade ehitusele, vaid tahaks võtta ette projekte, mis kujundavad elukeskkonda, nagu seda teeb Rotermanni kvartal,” ütles Sõõrumaa, kes on muu hulgas Eesti Energia nõukogu esimees.

Allikson oli ainuke Eesti Energia juhatuse liige lisaks pankurikarjääri tegema läinud Gunnar Okile, kes ei soostunud mullu detsembris Eesti Energias oma töölepingut pikendama.

“Rotermann Grupi organisatsioon vajab laiendust ning äri arendamine ja organisatsiooni ehitamine sobib mulle väga hästi,” ütles Allikson. “See lubab tegutseda,” lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing