Skype läheb mobiilivõrku

15. veebruar 2006, 10:53

Internetifirma Skype ja 3G mobiilsideteenuste pakkuja Hutchison 3 Group teatasid eile, et peagi saab Skype’i tarkvara kasutada Hutchisoni võrkudes.

“Skype’i jõudmisega kaasaskantavatesse seadmetesse saabub võimalus hoida sõprade, sugulaste ja töökaaslastega kontakti asukohast sõltumata. See viib Skype’i personaalarvutist mobiilimaailma,” ütles Skype’i tegevjuht ja kaasasutaja Niklas Zennström.

Hutchison 3 Group on eeldatavasti esimene 3G mobiilside operaator, mis turundab Skype’iga varustatud mobiilseadmeid. Hutchison käivitab Skype’i sel aastal, pärast kasutajasõbralikkuse katsetusi oma 3G-võrkudes Austrias, Austraalias, Hong Kongis, Rootsis, Suurbritannias ja Itaalias.

Partnerlus annab Hutchisonile juurdepääsu 75 miljonile Hutchisoni tegevuspiirkondades paiknevale Skype’i kasutajale.

Rootsis pakub ettevõte Skype’i juba praegu osana komplektist, kuhu kuulub püsitasuga 3G-teenus ja 3G-kaart. Püsitasuga Hutchisoni 3G-teenuse tellijad saavad teha piiramatult Skype’i kõnesid.

“Kui Skype on 3G-telefonides ja teistes seadmetes, saavad meie kliendid rääkida tasuta oma sõpradega kogu maailmas,” ütles Hutchison 3 Euroopa telekommunikatsioonidirektor Christian Salbaing. “Niipea, kui testid on tehtud, pakume seda lisaks Rootsile ka teistel võtmeturgudel.”

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing