Infortari uue firma juhiks saab Marina Laikjõe

Liis Kängsepp 20. veebruar 2006, 00:00

"See info on õige," vastas Marina Laikjõe - Infortar plaanib siseneda turismiturule ning hakata tegelema sissetulevate turistidega. "Ma ei ole sõlminud veel ühtegi lepingut, aga me oleme sellest rääkinud."

Laikjõe kinnitusel on firma loomine praegu pooleli ning konkreetseid uudiseid selles vallas oleks rääkida märtsi alguses. Osalust firmas Laikjõele ei pakutud, temast saab lihtsalt ettevõtte juht. "Ma ei ole osalust endale eesmärgiks seadnud," sõnas Laikjõe. "Pigem hakkan lihtsalt firma tööd koordineerima."

Varem Hermann Reiside nime kandnud ASi Kaleva Travel turundusjuhi Hiie Aru sõnul on Infortari plaanide kohta mingi info küll liikunud, kuid kuna pole veel täpselt teada, millega uus firma tegelema hakkab, on raske anda kommentaare. "Sissetuleva turismi osatähtsus järjest kasvab," sõnas Aru. "Huvi tuntakse Eesti vastu iga aastaga järjest enam. Loodan, et sellele turule mahub teisigi tegijaid."

Infortarist uue ettevõtte kohta informatsiooni saada ei õnnestunud. Üldnumbril telefonile vastanud naisterahvas ütles ärritunult, et Infortaril on igasuguseid plaane. "Mida veel ei ole tehtud, seda ei ole tehtud. Kas me peaksime Äripäevale kõigest aru andma või?" sõnas naine. "Kui midagi tehtud saab, võite äriregistrist vaadata." Ta ei nõustunud ka täpsustama oma nime, vaid ütles nägemist ja pani toru ära.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing