Parimaid euroteavitusprojekte toetakse miljoniga

ÄP 20. veebruar 2006, 00:00

Avatud Eesti Fond ja Riigikantselei Euroopa Liidu teabetalitus valisid parimad projektid konkursil "Osalev ja kaasav Eesti Euroopa Liidus".

"Euroopa Liit saab toimida hästi vaid juhul, kui toimib dialoog otsustajate ja kodanike vahel," ütles Avatud Eesti Fondi juhataja Mall Hellam. "Eriti tõhus on infovahetuses ja tagasiside andmises just organiseerunud kodanikuühiskond," lausus ta, rõhutades Eesti vabaühenduste märkimisväärseid oskusi ja kogemusi teavitustöö tegemisel.

Konkursile saadetud 39 projektitaotlusest osutus edukaks kolmandik. Teiste hulgas saavad toetust Eesti Väitlusselts projektiga "Kes teeb ja osaleb, kui mitte mina!?", Eesti Külaliikumine Kodukant projektiga "Sõna sekka!", Võrumaa Talupidajate Liit projektiga "Maaelanikud - võitjad või kaotajad Euroopa Liidus". Suurim määratud toetus ühele organisatsioonile on 100 000 krooni ning toetatakse projekte üle kogu Eesti.

Kuuendat aastat korraldatava konkursi jaoks eraldavad Avatud Eesti Fond ja riigikantselei kokku miljon krooni. Möödunud aastatel on rohkem kui 7 miljoni krooniga toetatud 130 teavitusprojekti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing