MicroLink Eesti alustas IT-konsultatsioonide teenuse pakkumist

20. veebruar 2006, 09:59

MicroLink Eesti alustas uue äriliiniga IT-konsultatsioonide teenuse pakkumist.

Jaanuari alguses loodud äriliini juhiks on Avo Raup, kes viimati töötas MicroLinki üle-Baltikumilise IT-juhina.

IT-konsultatsioonide tegevusvaldkonnaks on klientide IT-alane konsulteerimine, mis sisaldab ka koolitust, auditeerimist, juurutusprojekte ja arendusi. Praegu keskendutakse IT-teenuste haldamisega seotud küsimustele.

'MicroLink kui juhtiv IT-infrastruktuuriteenuste pakkuja soovib enda üle-Baltikumilise IT teenusorganisatsiooni ülesehitamise käigus omandatud kogemusi jagada uue äriliini abil ka oma klientidele, kelle äriprotsessides on IT infrastruktuuri teenindamine oluline,' ütles MicroLink Eesti juhatuse esimees Peter Priisalm, 'aja jooksul kavatseme konsultatsioone laiendada ka muudesse IT-juhtimisega seotud valdkondadesse.'

MicroLinki juulist juunini kestva 2004/2005 majandusaasta konsolideeritud ja auditeeritud käive oli 555 miljonit krooni. Kulumieelne tegevuskasum (EBITDA) oli 43,8 miljonit ja puhaskasum 20,3 miljonit krooni. MicroLink Eestis töötab ligi 250 inimest. Pakutavad teenused ja tegevusalad on IT infrastruktuuritooted, tarkvaraarendus, majandustarkvara, dokumendihaldus, koolitus, IT-konsultatsioonid, serverikeskused, süsteemihaldus, lõppkasutaja tugi ja arvutitöökohtade hooldus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing