Algas Ida-Virumaa ettevõtluskonkurss

Gert D. Hankewitz 21. veebruar 2006, 12:35

Ida-Viru Maavalitsus korraldab ettevõtluskonkursi „Ida-Virumaa arendaja“, millega selgitatakse välja ja tunnustatakse kohalikke ettevõtteid.

Ida-Virumaa maavanema Ago Silde sõnul on maakond kiiresti arenenud ning suur roll nimetatud edasimineku saavutamisel on ka kohalikel ettevõtetel ja omavalitsustel. „Tänase päeva seisuga julgen väita, et Virumaa on kõige kiiremini kasvav ja arenev regioon Eestis. Lisades siia juurde ka üha paraneva maine, oleme suutnud luua atraktiivse keskkonna nii kodanikele, turistidele kui ka ettevõtetele. Kuna nimetatud olukorra saavutamine ja säilitamine on võimalik tänu meie vastutustundlike ja koostöövalmite ettevõtete panusele, soovime neid tehtud hea töö eest tänada ja tunnustada,“ lausus Silde.

Konkurss viiakse läbi ajavahemikul 21.veebruar kuni 13. märts ning võitjad kuulutatakse välja 11.-12. mail toimuva Ida-Virumaa arengukonverentsi raames. Tulenevalt maakonna arengukava prioriteetidest selgitatakse välja parimad neljas kategoorias – „Ida-Virumaa tutvustaja 2005“, „Ida-Virumaa elukeskkonna parandaja 2005“, „Ida-Virumaa investor 2005“ ja „Ida-Virumaa ettevõtlussõbralik omavalitsus 2005“.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing