Uus portaal saadab väikeste ja keskmiste ettevõtete uudised meediasse

Gert D. Hankewitz 21. veebruar 2006, 10:40

Täna käivitus tasuta veebiportaal Teavitaja.ee, mis aitab väikestel ja keskmistel ettevõtetel koostada pressiteateid ja saata neid meediale.

Teenus on suunatud aktiivsetele ettevõtetele, kes soovivad regulaarse meediasuhtluse abil kasvatada tuntust ja mõju, ent kellel ei ole eraldi meediasuhete eest vastutavat töötajat ning kogemust meediaga suhtlemisel.

Teavitaja.ee on osa rahvusvahelisest Press4All projektist (www.press4all.info), mida rahastab Euroopa Komisjon koos kohalike partneritega. Projekti Eesti-poolseteks elluviijateks on EVEA (Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsioon) ja suhtekorraldusfirma Hill Knowlton.

'Ajakirjanduses annavad tooni suured või tuntud ettevõtted, kelle sõnumite eest kannavad hoolt pressiesindajad, meediaosakonnad ja PR-partnerid,' ütles EVEA juhataja Riina Danilson. 'Ent rääkimistväärt lugusid sünnib iga päev ka teistel ettevõtjatel. Teavitaja.ee aitab neil end kuuldavaks teha.'

Teavitaja.ee avalikkussuhete taustaga toimetajad kirjutavad ettevõttelt saadud info põhjal pressiteate ning suunavad selle sobivaimatele väljaannetele kohalikus, üleriigilises või erialapressis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing